Campus de tecnificació de futbol Sala Sergio Lozano

Aquest Nadal, el Club Futsal Arenys de Mar juntament amb el jugador del FC Barcelona, Sergio Lozano, ha organitzat un Campus esportiu de tecnificació de Futbol Sala amb gran èxit de participació malgrat que estàvem en període de vacances.

Volem destacar la bona organització i sintonia entre tot l’equip tècnic i els jugadors que hi han participat i que provenien tant del Club Futsal Arenys de Mar com d’altres clubs de futbol sala de la comarca, fet que ens ha permès donar-nos a conèixer una mica més en el nostre sector.

El Club vol donar les gràcies a Sergio Lozano, considerat actualment un dels millors jugadors de futbol sala del món,  per dipositar la seva confiança amb nosaltres en organitzar i gestionar aquest Campus i, donat el seu èxit i l’expectativa generada, esperem comptar amb web ell per a noves edicions.

La implicació del Sergio en el projecte ha estat total, participant en alguns dels entrenaments amb tots els grups del Campus i aportant l’assistència diària de Javi Rodríguez, ex-capità de FCB i de la selecció espanyola, qui ha fet gaudir de molt bones estones a tots els participants i ha instruït tècnicament a tots ells.

Entre altres sorpreses també han assistit al Campus, Ángel Velasco “Lin”, jugador també de FCB i Marc Carmona (tècnic del primer equip de futbol sala de FCB) que van compartir is tècnica i jocs amb els participants.

Esperem tornar a comptar amb la seva col·laboració i entusiasme en propers campus i Jerseys amb el vostre recolzament i confiança en el Club.